BOUWAF is het bouwbedrijf voor grote verbouwingen.

BOUWAF aannemer is de Turn Key bouwer in Rotterdam e.o. De partner aan jouw zijde voor volledige renovatie, sleutel klaar bouwen en turn key opleveren van woningen, horeca en retail. Kortom direct te betrekken en hoogwaardig gerenoveerde woningen, appartementen, lofts, hotels, restaurants en winkelpanden. Alle luxe, woongenot en bouweisen anno nu met gecombineerd waar het kan met architectonisch design en behoud van de fraaie bouwstijl van vroeger. Naast Turn Key oplevering zijn wij gespecialiseerd in het splitsen van appartementen, horeca- en retail bouw en 3D-schetsen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor uw overige aannemersprojecten als badkamers verbouwen, keukens verbouwen en timmerprojecten.

Onze bouwkundige management professionals halen het beste resultaat uit jouw verbouwplannen. Zij organiseren in overleg met jou het design, planning, de mensen, de materialen en de bouwprocessen. Met passie voor het bouwen maar vooral het plezier van het eindproduct bij oplevering.

Visie & Werkwijze: maatwerk, geen meerwerk

BOUWAF aannemer Rotterdam wil kwaliteit leveren en wil dat iedere klant tevreden is met het resultaat. Daarom komen wij niet met standaard oplossingen. Wij praten met u, bekijken de locatie en komen samen tot de juiste bouwoplossing. Wij werken niet voor de klant, BOUWAF werkt mét de klant. Waarbij je als opdrachtgever op een simpele manier de touwtjes in handen blijft houden over je eigen verbouwing. Wij geloven in transparantie en helderheid. Dat is de juiste eerste stap om uw project binnen budget en van hoge kwaliteit te leveren. Wij leveren maatwerk en geen meerwerk. Daarmee weet u direct bij de begroting waar u aan toe bent en kunt u zelf de beslissingen in het beginstadium op een juiste manier maken.

Ervaring & referenties

Met honderden succesvolle projecten onder onze riem, kunnen we met trots zeggen dat wij een van de meest vertrouwde en kwalitatieve bouwbedrijven in Zuid Nederland zijn in het uitvoeren van zowel particuliere als zakelijke bouwwerkzaamheden. BOUWAF is in 2010 gestart met een ervaren top en is gevestigd in Rotterdam. Onze ervaring op de grote nieuwbouwprojecten nemen we mee naar de particuliere en zakelijke vastgoedmarkt. Daarmee ben je verzekerd dat jouw verbouwing of renovatie vakkundig en goed gecoördineerd wordt aangepakt. Transparant en in samenwerking. Vakwerk tegen een scherpe prijs. We overleggen graag referenties of gaan met je langs bij gerealiseerde bouwprojecten.

BOUWAF biedt een wijde range van bouwdiensten. BOUWAF is bekend om zijn innovatie en de succesvolle samenwerking met onze klanten, architecten, makelaars, onderaannemers, adviseurs en leveranciers. Dit stelt ons in staat om de doelstellingen van onze projecten te realiseren. We komen onze afspraken en planningen na tijdens het leveren van een kwalitatief eindproduct volgens bouwnormen. Dit doen wij bij voorkeur in nauwe samenwerking met de opdrachtgever met dagelijks contact en frequente meetings op de bouwlocatie.

logo Bouwaf

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!

Een flexibele en meedenkende bouwer aan uw zijde in de woningmarkt van vandaag!

aannemersbedrijf Rotterdam Robin Smit

ROBIN SMIT

Algemeen directeur

Maakt graag van een 9 een 10. Zowel met strakke inkoop, 3d verbouwschetsen, planningen als op te leveren kwaliteit. Zoekt door naar de vraag achter de vraag voor de goede bouw- en klantoplossing. Gelooft dat mooi stijlvol wonen, uitgaan en winkelen leuker leven is en dat dat iedereen gegund is.

aannemersbedrijf Rotterdam - BOUWAF Remco Willemse

REMCO WILLEMSE

Technisch directeur

Staat garant voor de bouwkundige kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Zorgt dat de verbouwing volgens planning strak voor elkaar komt volgens de meest actuele bouwnormen. Met passie voor het bouwen maar vooral het plezier van het eindproduct bij oplevering.

Video’s

Ons bedrijf in beeld.

Bekijk hier diverse video's over ons bedrijf. Soms werden we overvallen met een camerateam voor onze deur. Soms konden we rustig ervoor zitten. Hoe dan ook, we stellen ons graag persoonlijk aan je voor. Bouwen is werken met mensen. Maak kennis met BOUWAF!

Op de koffie | Cineac Noord Rotterdam TV