Vloerafwerkingen

BOUWAF aannemer Rotterdam levert en legt verschillende soorten vloeren. Bij het verbouwen of renovatie van een woning verzorgen wij de vloerafwerkingen. Van houten visgraat parket vloeren, laminaat, pvc vloeren, beton vloeren, gietvloeren tot aan betegelde vloeren. Vakkundig en tegen een goede prijs gelegd.

Vloerenspecialist Rotterdam

Bouwaf aannemer is dé vloeren specialist in Rotterdam en omgeving. Hieronder leest u waarom u Bouwaf aannemer kiest voor uw nieuwe vloer:

Specialist in het leggen van houten vloeren
Van duo plank tot tapideel die op verschillende manieren gelegd kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visgraat, Hongaarse punt of een ander patroon.
Groot assortiment
Bouwaf aannemer heeft een groot assortiment vloeren, op aanvraag kunnen we alle merken leveren. Van te voren bekijken we bij bezoek op locatie uw woonstijl en kunnen u displays tonen van passende vloerafwerkingen.
Betonvloeren
Stucvloeren, beton cire of woonbeton vloeren. Hoe u ze ook noemt het zijn meestal echte industriële betonvloeren van gemiddeld 10 cm dik die leefbaar gemaakt zijn. Na de droging van de beton worden de scheuren dichtgezet. Wij upgraden de vloer met diamant om een goed verdichte ondergrond te krijgen. Hierna worden de betonvloeren goed geïmpregneerd en in de was of sealer gezet.
PVC vloeren
PVC vloeren in vele soorten structuren en verschillende mogelijkheden waaronder: stroken, banen, als tegels en uiteraard als Click PVC-vloer.
Laminaat vloeren
Hoge kwaliteit en afwerking
Horecavloeren voor grootkeukens
Voldoen aan hygiënevoorschriften zoals HACCP, Halal en AgBB en aan Arbo technische voorschriften.
Duurzaam Kwalitatief Slipvrij Naadloos: vloeistof- en afvaldicht Vakkundige leggers 100% maatwerk

Bijpassende plinten en verschillende ondervloeren zijn uiteraard ook door ons te leveren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw vloer.

Vloerverwarming Rotterdam

Wilt u een nieuwe vloer? Denk dan ook goed na over de vloerverwarming. Wij kunnen u hierover adviseren. Alle partners zijn erkende volledig gecertificeerde totaalinstallateurs, leveren alle bekende merken en geven garantie op de installatie en de producten en bieden wanneer gewenst een onderhoudscontract.

Schadeherstel benodigd aan uw vloer?

Wij bieden hulp bij schade. Heeft u waterschade, brandschade of andere ongelukken met uw vloer? We kunnen u helpen met het opmaken van een professioneel schaderapport voor uw verzekeraar. Met de uitkering van de verzekering kunt u de schade herstellen. Wij verzorgen een volledig schadeherstel inclusief het eventueel uitruimen en inruimen van de woning.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we u advies kunnen geven op basis van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw budget.

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!

vloeren-in-rotterdamvloer-leveren-rotterdamnieuwe-vloer-rotterdam