Verbouwen XL?

Verbouwen XL voor de particuliere belegger of vastgoedinvesteerder? Welkom bij BOUWAF aannemers- en bouwbedrijf. Wij zijn de aannemer voor uw volgende XL verbouwing.
Wij staan in Rotterdam en omgeving bekend als dé kwalitatieve bouwer als het gaat om bijvoorbeeld een funderingsherstel, splitsing van appartementen, een aanbouw of uitbouw of het bouwen van turn key woonvoorzieningen. Een grote verbouwing brengt vaak stress met zich mee, en dat begrijpen wij! Daarom ontnemen wij graag al uw zorgen. Want een verbouwing hoort eigenlijk heel leuk te zijn! Bent u benieuwd naar eerdere projecten van BOUWAF aannemer? Neem dan een kijkje op onze projectenpagina

Onze specialisatie is het bouwen van turn key woonvoorzieningen. Denk hierbij aan het sleutelklaar bouwen en opleveren van woningen, appartementen, lofts, hotels, restaurants en winkelpanden. Een oud bedrijfspand renoveren en verbouwen tot woonvoorzieningen? Geen probleem! Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat uw droomproject werkelijkheid wordt. 

Neem onderstaand een kijkje op een van onze meest bezochte pagina's: