Turn key woningen in Rotterdam

BOUWAF turn key Rotterdam levert woningen in de regio sleutelklaar op. Wij zijn dé turn key woningbouwer en uw partner aan uw zijde voor volledige renovatie, sleutelklaar bouwen en turn key opleveren van woningen, horeca en retail. Kortom, direct te betrekken en hoogwaardig gerenoveerde woningen, appartementen, lofts, hotels, restaurants en winkelpanden.
De huidige bouw-, woning- en huizenmarkt biedt voortdurend nieuwe uitdagingen die kennis, flexibiliteit en een strakke uitvoering vereisen. Voor onze opdrachtgevers (particuliere beleggers, makelaars, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars) die huizen kopen, opknappen en verkopen, biedt BOUWAF Turn key Rotterdam  gekwalificeerde resources, flexibiliteit en expertise om succesvol mee te bewegen met de eisen die de markt stelt. Alle luxe, woongenot en bouweisen anno nu gecombineerd met de fraaie bouwstijl van vroeger. BOUWAF Turn key Rotterdam begeleidt uw project van het begin tot het einde, waardoor slechts de overdracht van de sleutel overblijft. Uiteraard gebeurt het hele proces in volledige transparantie, het is immers uw project.

Gerenoveerde woningen Rotterdam

Turn key oplevering is de laatste stap van het proces van een volledig gerenoveerde woning. Vóór we met een gehele verbouwing van een pand starten, speelt er in Rotterdam ook vaak funderingsproblematiek. Met ons label Het Funderingshuis maken we van een probleem een kans. We denken altijd een stap vooruit, naar waardebehoud en waar het kan naar waardevermeerdering van de woning. Als de fundering toch open ligt, kan er bijvoorbeeld eenvoudig een kelder gebouwd worden die de woonoppervlakte vergroot.

Turn key horeca & retail

Turn key bouwen doen wij niet voor alleen woningen en appartementen. Naast totaalrenovaties van woningen zijn we ook actief als horeca en retail winkelbouwer. Door onze jarenlange ervaring met het verbouwen van horecabedrijven en winkels zijn we in staat uw hotel, cafetaria, restaurant of winkel sleutelklaar op te leveren.

Contact

Meer informatie? Bel dan 010-8188041 voor een bezoek en direct advies op locatie. Ook kunt u een afspraak maken via onderstaande knop!

CONTACT ONS!

Turn Key Rotterdam

1. DE BASIS

Vakbekwaam personeel
Veiligheid bewust
Streeft naar een prettige werksfeer waarbij iedereen steeds weer het beste uit zichzelf haalt
Steeds op zoek naar verbetering van het proces
NOA- en VCA gecertificeerd

2. HET PROCES

Duidelijke offertes op maat, geen onverwacht meerwerk
Werken conform detail planning
Op aanvraag 3D uitwerking; indeling en alle maten inzichtelijk, helpt om de potentie van de woning in te schatten
Afspraken worden nagekomen en planningen worden nageleefd
Kwaliteit staat op nummer 1

3. OPLEVERING

De verbouwing wordt afgerond middels een opleverlijst
Samen met u lopen we de woning door om te kijken of alles correct is uitgevoerd
Eventuele gebreken of punten op de i worden genoteerd en in orde gemaakt
U ontvangt van ons de bijbehorende garanties en product-schoonmaakspecificaties, dit voor uw onderhoud in de toekomst