Bouwkundige en kadastrale splitsing

Wilt u een splitsing van appartementen? Een slim idee! Tegenwoordig zien wij dit steeds vaker gebeuren door de toenemende vraag naar woonvoorzieningen. BOUWAF aannemer helpt ook u bij het realiseren van een splitsing van appartementen. Reeds hebben wij bij diverse bouwwerken in de omgeving van Rotterdam en Den Haag aan appartement splitsingen gewerkt. Voorbeelden zijn het verbouwen van kantoorgebouwen in woningen, van oude herenhuizen in diverse kleinere appartementen en van een oud pand in een hostel. Wij zijn erg blij om te zien dat mooie oude gebouwen een nieuwe functie en nieuw leven krijgen. Wilt u dus ook een appartement splitsing? Wij gaan samen met u en een architect een vergunning aanvragen bij de gemeente waarna de eerste tekeningen worden gemaakt. Ziet u de appartementen al staan? 

Kadastrale splitsing

Voor een kadastrale splitsing heeft u vaak zowel bouwkundige tekeningen als kadastrale tekeningen nodig. Vaak splits je niet alleen de woning op, je maakt de woning ook bijvoorbeeld groter door een dakopbouw. Voor beiden, het opbouwen en opsplitsen van de woning dien je vergunningen aan te vragen. De bouwkundige tekeningen zijn voor de gemeente. De gemeente beoordeelt of de tekeningen voldoen aan de eisen van het bouwbesluit, zoals brandveiligheid, geluidwerendheid en de woninggrootte. De kadastrale tekeningen gaan naar de notaris. De notaris registreert de splitsing bij het kadaster. Na akkoord begint het bouwproject in volle vaart om binnen afzienbare tijd zijn nieuwe functie te kunnen voldoen. Het aanvragen van een kadastrale splitsing kan een ingewikkeld traject zijn. Echter doen wij dit al de nodige jaren waardoor het voor ons bekend terrein is. BOUWAF aannemersbedrijf helpt u daarom graag tijdens dit traject!

Projecten

Wij hebben voor u al de nodige appartement splitsingen uitgevoerd. Bent u nieuwsgierig naar onze projecten? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor de bouwkundige en/of kadastrale splitsing van uw appartement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten staan u graag te woord.

Weten wat wij kunnen? Wij geloven dat ons werk voor zichzelf spreekt.

Bekijk hier onze andere specialiteiten.