AANNEMER – BOUWBEDRIJF VERBOUWEN XL FUNDERINGSHERSTEL

Toolkit van bouw services

Welkom bij BOUWAF aannemer. Eigenlijk bieden we je een toolkit met alle bouw services, know how en mankracht om je woonwensen te realiseren. Een alles-in-een oplossing voor jouw renovatie of verbouwing van je woning. Dat maakt het hele verbouwingsproces eenvoudiger! Onze bouwkundige professionals halen het beste resultaat uit jouw verbouwplannen. Zij organiseren in overleg met jou het design, planning, de vakmensen, de bouwmaterialen en de processen. Met passie voor het bouwen maar vooral het plezier van het eindproduct bij oplevering.

Bekijk hier onze bouw services. Wij verbouwen en renoveren appartementen, woningen, vastgoed, winkels, horeca gelegenheden, keukens, badkamers, wc’s, bouwen serres en aanbouw etc. Wij doen turn key bouwen (sleutel klaar verbouwen), beton- en funderingswerken, interieurbouw (op maat), stucwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, vakkundig leggen van houten vloeren etc. Kortom, een allround bouw service. Heb je meerdere services nodig? Dan ben je bij BOUWAF aannemer aan het juiste adres. Door onze flexibiliteit vinden wij altijd een passende oplossing.

Benieuwd naar onze werkwijze? Dit is hoe wij werken.

3D SCHETS INDELING VERBOUWING

3D design

Bij aanvang van de verbouwing communiceren wij snel uw idee in een uitgevoerd design: 3D schetsen! Hiermee kunt u vlot uw ideeën overdragen. Wij controleren bouwtechnisch of uw ideeën haalbaar zijn en geven eventueel alternatieven zodat u goed een beeld van de verbouwing kunt vormen.

Lees meer

inglot2

Horeca en Retail winkelbouw

Het winkelend publiek stapt sneller uw horeca gelegenheid of uw winkel binnen als deze er stijlvol uitziet. Deze sfeer kan ook bijdragen aan de verkoop van uw producten. Is uw horeca of winkel toe aan een complete verbouwing? Schakel dan de experts van BOUWAF aannemer en bouwbedrijf in.

Lees meer

turn key rotterdam

Turn key Rotterdam

BOUWAF aannemer is de Turn Key woning bouwer. Uw partner aan uw zijde voor volledige renovatie, turn key sleutelklaar bouwen van woningen, horeca en retail.

Lees meer

badkamer verbouwen

Badkamers

We maken samen een plan van aanpak met een dito strakke planning. We kijken naar de aan- en afvoer, leidingwerk, dienen muren en/of leidingen verplaatst te worden? Wilt u vloerverwarming en/of klimaatbeheersing? Kunnen we daglicht inbrengen en/of raam plaatsen? Is de afzuiging in orde?

Lees meer

bouwbedrijf rotterdam

Aannemersbedrijf Rotterdam

Bij BOUWAF is uw bouwproject in goede handen. Transparante begroting, samen werken naar kwalitatief eindresultaat. Als opdrachtgever bent u in de lead dankzij onze unieke werkwijze.

Lees meer

bouwbedrijf rotterdam

Bouwbedrijf Rotterdam

BOUWAF aannemer is een jong, dynamisch aannemersbedrijf gevestigd in Rotterdam dat is uitgegroeid tot een vooraanstaande onderneming. En inmiddels behoort BOUWAF tot één van de gerenommeerde aannemers en bouwbedrijven in Rotterdam en omgeving.

Lees meer

keuken turn key woning

Keukens

Keuken verbouwen? Ook voor de verbouwing van uw keuken kunt u terecht bij BOUWAF. Wij hebben ruime ervaring in het maken en plaatsen van keukens. Dat brengt voor u verschillende voordelen met zich mee. U kunt zelf uw keuken aanschaffen en wij plaatsen deze. Of wij kunnen voor u …

Lees meer

funderingshuis

Funderingsherstel Rotterdam – Onderkelderen

Deskundig funderingsherstel en onderkeldering. Onze constructeur berekent voor u de beste en voordeligste oplossing voor uw benodigde funderingsherstel. En kijkt verder bv. m2 toevoegen met een kelder?

Lees meer