Betrouwbaar schilderbedrijf

BOUWAF Schildersbedrijf Rotterdam is het juiste bedrijf voor al uw schilder-, behang-, stuc- en glaswerk. Gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor nieuwbouw, onderhoudsschilderwerk, renovatieschilderwerk, latex spuiten en houtrot reparatie. Samen zorgen we ervoor dat uw schilderwerk mooi wordt én blijft. Dat doen we onder meer door het gebruik van hoogwaardige producten, van kwaliteitsmerken als Sikkens en Sigma.

BEL 010-8188041

Voor een bezoek en direct advies op locatie.

Stel uw vraag

Schilder voor de regio Rotterdam

BOUWAF Schildersbedrijf Rotterdam zorgen voor een goede voorbereiding en afwerking. Indien nodig kan de schilder voor het verven een vochtmeting in het hout uitvoeren en in samenwerking met een timmerman kunnen er eveneens grotere houtrot-reparaties en deelvervangingen uitgevoerd worden. Ook biedt BOUWAF Schildersbedrijf Rotterdam u graag een vrijblijvend onderhoudsplan waarmee uw schilderwerk in topconditie blijft en onverwacht hoge kosten uitblijven.

Veelzijdig

BOUWAF Schildersbedrijf is onder andere gespecialiseerd in Italiaans schilderwerk. Dat doen we in samenwerking met Valpaint uit Italië. Daarnaast zijn onze vakmensen gespecialiseerd in alle facetten van afwerking van muren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Behangwerk

Voor al uw interieur afwerkingen bent u bij ons op de juiste plaats, ook voor behangwerk! Vraag ons ernaar.

Stucwerk

Lees meer over het stucen van uw muren, zowel binnen als buiten.

Glaswerk

Bekijk de mogelijkheden voor de beglazing van uw woning of pand.

schildersbedrijf rotterdam schildersbedrijf in rotterdamschilder rotterdam

schildersbedrijf rotterdam