Freshii Rotterdam Korte Lijnbaan

Realisatie turn key verbouwing restaurant

Project finished! Rotterdam is weer een healthy food spot rijker! BOUWAF heeft de complete turn key verbouwing van het eerste restaurant van Freshii in Nederland verzorgd. Freshii is een canadees restaurantmerk dat mensen over heel de wereld helpt om gezonder en langer te leven door gezond voedsel betaalbaar en gemakkelijk te maken. Eat. Energize. Eten en energie opdoen: dat is het Freshii motto.

Freshii werd in 2013 uitgeroepen tot Top Franchise of the Year in Canada en blijft kwalitatief goede franchisepartners aantrekken, wereldwijd. Vandaag de dag zijn er Freshii-vestigingen in meer dan 75 steden en 15 landen wereldwijd. En nu doet Freshii dus ook zijn intrede in Nederland met haar eerste filiaal op de Korte Lijnbaan in Rotterdam.

Freshii heeft BOUWAF aannemer gevraagd om volgens hun Global Design book een vertaling te maken naar een Europese inrichtingsstijl voor hun keten. We zijn aan de slag gegaan, 3D interieurschetsen heen en weer gestuurd met Canada, Skype gesprekken, vergunningen met de Gemeente Rotterdam geregeld (want toevallig ook nog een rijksmonument) en ja de bouw kon van start. De grand opening stond al voor 8 weken later gepland. Van een lege ruimte naar een volwaardig restaurant; een begane grond en een verdieping boven, met circa 55 zitplaatsen. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Bekijk de foto’s of ga zelf kijken en vooral het eten proeven. De heerlijke spicy lemon grass soup is echt een aanrader!

Bezoek de freshii site.