Betrouwbare loodgieter nodig?

Zijn de oude CV Ketel, HR ketel, boiler, verwarming radiator, gaskachel, leidingen, ventilatie, koeling, elektra toe aan vernieuwing? Of wilt u een airco laten plaatsen door een erkend airco installateur? Of wilt u een design verwarming of vloerverwarming laten installeren?

Loodgietersbedrijf in de regio Rotterdam

U bent bij BOUWAF loodgieter Rotterdam aan het juiste adres. Al uw loodgieterswerk, CV en elektra, oftewel elektra en water (ENW) installaties, van woonhuis tot fabriekshal worden door ons vakkundig geïnstalleerd. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U wordt door een van onze specialisten teruggebeld.

Betrouwbaar loodgietersbedrijf

Kortom: loodgieter in de omgeving van Rotterdam gezocht? Zoek niet verder! U krijgt van ons advies op maat zodat alles weer voldoet aan de huidige norm, past bij uw energie verbruik en mooi oogt bij uw interieur. Of gaat het om de complete bedrading van een huis of bedrijfspand, om het plaatsen van een groepenkast of het beveiligen van gebouwen?

Domotica: verhoog uw leefcomfort!

Steeds vaker verhogen wij het leefcomfort in woningen door middel van het toepassen van domotica. Bij nieuwbouw of bij een verbouwing kunt u het één keer goed doen. Dat is het moment. U heeft nu de mogelijkheid om te bepalen waar alles moet komen. Later als de muren gezet zijn en de plafonds gestort kunt u niet meer bepalen waar lichtpunten of stopcontacten moeten komen. Het is dus nu zaak na te denken over verlichting, verwarming, internet, tv, inbraakbeveiliging, zonwering en alle andere aansluitmogelijkheden in uw woning. Met een goed installatieplan voorkomt u verrassingen na oplevering en kan alles centraal en automatisch geregeld worden. Zodat u met een druk op de knop van uw aansluitingen kunt genieten.

Gecertificeerde CV ketel installateur

Alle partners zijn erkende volledig gecertificeerde totaal installateurs, leveren alle bekende merken en geven garantie op de installatie en de producten en bieden wanneer gewenst een onderhoudscontract. Wij zijn met onze loodgietersbedrijf afdeling met name werkzaam in regio Zuid Holland, Rotterdam en omstreken.

Loodgietersbedrijf Rotterdam

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Maak vrijblijvend een afspraak zodat onze loodgieter Rotterdam advies kan geven op basis van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw budget.

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!

loodgieter rotterdam Loodgieter Rotterdam Loodgietersbedrijf RotterdamLoodgieter RotterdamLoodgietersbedrijf RotterdamLoodgietersbedrijf RotterdamLoodgietersbedrijf in Rotterdam