Wilt u uw keuken verbouwen?

Wilt u uw keuken verbouwen? BOUWAF aannemer helpt u graag uw bouwplannen te realiseren! Met de vertrouwde aannemer uit Rotterdam wordt uw nieuwe keuken zorgeloos voor u gebouwd. Wilt u uw huidige keuken verbouwen? Ook voor de verbouwing van uw keuken kunt u terecht bij BOUWAF aannemer. Wij hebben ruime ervaring in het maken en plaatsen van keukens. Dat brengt voor u verschillende voordelen met zich mee. U kunt zelf uw keuken aanschaffen en wij plaatsen deze. Of wij kunnen voor u de keuken verbouwen, zoals werkbladen en apparatuur inkopen, dan geniet u van onze inkoopvoordelen als grootschalige aannemer. We kunnen een complexe keuken verbouwen en in uw persoonlijke stijl en voorkeuren uitvoeren. BOUWAF produceert een keuken waar u van zal houden.

Een keuken op maat

Een unieke keuken op maat of een fabriekskeuken exact op maat laten plaatsen? Werkbladen o.a. Terrazzo, Belgisch hardsteen, graniet. Liever op maat gieten van uw werkblad? Dit doen wij met beton-cire, een bijzondere watervaste beton stuc. Daarmee heeft u een op maat gemaakte lichtgewicht betonnen keukenblad van watervaste beton stuc dat zeer sterk, waterdicht, vetvrij, praktisch en gebruiksvriendelijk is. Denk ook aan een kookeiland of een gestucte wandkast met mooi uitgelichte vakken. Ter afwerking spotjes in het plafond en op de wand hoge plinten voor de luxe uitstraling.

Kort samengevat, wij sluiten exact aan op uw wensen én u profiteert van één aanspreekpunt. Uw keuken verbouwen ging nog nooit zo snel. Niet meer oneindig schakelen met loodgieters, elektriciens, tegelzetters, stucers etc. Met BOUWAF aannemer is het zo geregeld, zonder zorgen! Dus neem nu contact met ons op en voor u het weet staat u te koken in een prachtige nieuwe keuken.

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!

keuken-in-een-turn-key-woningcustom-made-keuken