Horeca en retail bouw en verbouwing

 

Uw hostel, hotel, fitnessclub, feestzaal, restaurant, cafetaria of winkel verbouwen? Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw horecagelegenheid of winkelformule de juiste uitstraling kan geven qua afbouw, projectinrichting en interieur van uw ruimte? Wilt u uw winkel compleet vernieuwen? Of bij meerdere winkels afbouw, onderhoud, of een restyling verrichten? Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat kan werken met strakke planningen omdat de (her)openingsdatum al bekend is? Zoek niet verder. Maak kennis met BOUWAF aannemer en bouwbedrijf in Rotterdam, specialist in horeca bouw en retail bouw. Als aannemer en bouwbedrijf beschikt BOUWAF aannemer onder andere over de volgende specialiteiten:

Horeca bouw en verbouwing

Voor uw horecaonderneming of winkelbedrijf is de juiste uitstraling een must. Het is belangrijk dat uw gasten binnenkomen in een sfeervolle zaak. Dit maakt tenslotte onderdeel uit van de belevenis. Heeft u een restaurant? Dan willen uw gasten natuurlijk heerlijk eten, maar ook de ambiance is erg belangrijk. In Rotterdam en omgeving staat BOUWAF als horeca bouw bedrijf al garant voor diverse opleveringen van nieuwe hot spots in het uitgaansleven.

Retail bouw en verbouwing

Is uw winkel toe aan een complete verbouwing? Het winkelend publiek stapt sneller een winkel binnen als deze er stijlvol uitziet. Geef uw winkelpand stopkracht! Deze sfeer kan ook bijdragen aan de verkoop van uw producten. Schakel dan de experts van BOUWAF aannemer en bouwbedrijf in voor uw retail bouw project. Wij kunnen de hele verbouwing of deeldisciplines voor onze rekening nemen. Altijd met inbegrip van ons beste advies. Zijn er vergunningen nodig voor de verbouw van uw winkel? Laat ons de aanvraag voor u indienen. Dit scheelt u een hoop tijd en ergernis. Is een lichtplan benodigd om uw producten goed uit te lichten? Is de winkelbeveiliging in orde? Wilt u TV schermen plaatsen? Het is belangrijk om alle lichtpunten, bedrading e.d. inzichtelijk te hebben voordat we aan de slag gaan met de wandafwerking zoals bijvoorbeeld stucen. We kunnen zelf een 3D design aanbieden of werken met in uw formule al uitgewerkte merk en inrichtingsplannen. Benieuwd naar onze horeca- en winkel bouwprojecten? Deze laten wij graag aan u zien.

Waarom uw horeca of winkel laten verbouwen door BOUWAF?

Ons bouwbedrijf in Rotterdam heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van horecabedrijven en winkels. Het is belangrijk dat uw zaak er top uitziet. Dat is precies wat wij doen. Wij verzorgen horeca bouw van het strippen van het bedrijfspand tot de volledige verbouwing. Is uw bedrijf toe aan nieuw interieur? Een nieuwe bar of een moderne entree of toonbank op maat? Wilt u voorraad voortaan in de winkel al in opbergvakken presenteren zodat het magazijn verkleind kan worden en meer m2 winkelvloeroppervlakte gecreëerd wordt? Wilt u een open keuken zodat uw gasten contact met de keuken hebben voor een fijnere belevenis van hun avond uit? Onze vaklieden kunnen het hele interieur voor u maken. Hierin staat kwaliteit en functionaliteit voor uw business altijd voorop.

Kortom dit kan ons bouwbedrijf als geen ander voor u verzorgen. Wij helpen u met het aanvragen van eventuele vergunningen tot aan de verbouwing. U heeft een centraal aanspreekpersoon en hoeft niet met verschillende vakdisciplines afzonderlijk zoals bv. loodgieter, timmerman etc. zaken af te stemmen. Heeft u nog geen tekeningen of contacten met een architect? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. Wij laten u graag de projecten zien die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd in de horeca en retail bouw.