Funderingsherstel Rotterdam

BOUWAF aannemer verzorgt via haar label Het Funderingshuis funderingsonderzoek, funderingsherstel en onderkelderen.
Door ons bouwkundige achtergrond in combinatie te stellen met funderingstechniek bieden we u een totaalpartner. Vaak is het niet alleen een kwestie van de fundering herstellen maar zeker ook van herstelschade in bijvoorbeeld, ramen, kozijnen, vloeren, muren etc.

Funderingsonderzoek Rotterdam

Bouwaf Aannemer is gespecialiseerd in funderingsonderzoek. In Rotterdam is er namelijk veel funderingsproblematiek. Oude statige herenhuizen weer in volle glorie brengen, een verzakking herstellen in combinatie met de kelder ophogen, deze bouwkundige herstelwerkzaamheden geven uw woning weer het aanzien dat het verdient! Het is een klus. Dat weten we als geen ander. Echter, het is zeker de moeite en het budget waard. Uw woning terug in aanzien en volle glorie, verzekerd van een goede bouwkundige staat en genoeg vierkante meters voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, of als u vragen heeft over funderingsonderzoek voor uw huis.

Onderkelderen woning Rotterdam

Nu de woningmarkt deels op slot zit, kiezen steeds meer mensen voor het onderkelderen van hun woning. In Rotterdam zit er weer een stijgende lijn in de verkoop van woningen waar funderingsherstel werkzaamheden vaak wel punt van onderhandeling zijn. Een funderingsonderzoek moet dan vaak op tafel komen. Wil je de fundering gaan herstellen denk dan ook aan de mogelijkheid van onderkelderen. Met een kleine investering krijg je met het onderkelderen van je woning simpelweg ruimte en voor nu of later verkoopwaarde erbij.

Blijf je wonen waar je woont?

Stel: je woont mooi, maar de zolder puilt uit en voor een kinderkamer is geen ruimte meer. Ga je verhuizen of verbouwen? Het is een dilemma waar veel huizenbezitters mee te maken krijgen. Nu de woningmarkt stagneert, neigen meer mensen naar verbouwen. En sterker nog: ze gaan de grond in. Je graaft er een volwaardige verdieping bij. Een ondergrondse slaapkamer, vergaderzaal of sauna, het kan. Met moderne technieken wordt de kelder ter plekke afgezonken.

Voor funderingen hebben wij het label Het Funderingshuis.

FH_01_Logo Het Funderingshuis_Payoff

Wij kunnen voor u een funderingsonderzoek verzorgen dat geheel voldoet aan het protocol dat opgesteld is door de F3O (Organisatie Onafhankelijk Onderzoek Funderingen). Niet elke woning en wensen zijn hetzelfde, onze constructeur berekent voor u de beste maar ook de voordeligste oplossing. Maar we kijken verder, hoe kunnen we van dit probleem een kans maken? Met onderkelderen bijvoorbeeld! Hiermee voegt u m2 aan verkoopwaarde aan uw woning toe.

Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft omtrent uw funderingsproblematiek. Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

BEL 010-2036160

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!

funderingsherstel rotterdam

funderingsherstel in rotterdam

Herstel fundering rotterdam

Onderkelderen van woning Rotterdam, bijvoorbeeld de Koekoek constructie!

Tips voor lichtinval onderkelderen woning!