Dakopbouw gezocht?

Wilt u een dakopbouw of dakterras voor uw woning of kantoorpand? BOUWAF aannemer helpt u graag uw bouwplannen te realiseren! BOUWAF annemer is uw aannemer in Rotterdam voor een dakkapel, dakterras of aanbouw op uw dak. Wilt u uw dak restaureren of dekken? Ook dat realiseren wij graag voor u. Onze dakdekkers kunnen uw dak restaureren of dekken op de manier die u zelf wenst. Wilt u wellicht een geheel dak laten plaatsen op uw nieuwe woning of pand? Geen probleem,  zelfs de complete bouw van een dak kunt u aan ons overlaten. Bekijk onze projecten voor voorbeelden van ons vakwerk.

Dakopbouw van A tot Z

Wij zijn uw vertrouwde aannemer in Rotterdam en omgeving om uw wens te vervullen. Voor de grotere werkzaamheden aan uw dakconstructie maken wij eerst 3D-design schetsen met de juiste maatvoeringen van het dak. Deze komen van pas bij de berekeningen van constructies en de vergunningsaanvraag. Heeft uw architect een design? Dan helpen wij om deze samen met uw architect naar uitvoering te krijgen. Voor een aanbouw kunt u kiezen uit een gemetselde aanbouw, houten aanbouw of een serre. Verder kunt u bij een gemetselde of houten aanbouw voor een lichtstraat kiezen. Dit geeft natuurlijk licht in uw woning. Ook verzorgen wij de dakbedekking, denk hierbij aan bitumen, isolatie, het vervangen van dakpannen en het zink- en loodwerk.

Dakreparatie

Hebt u schade aan het dak geleden, wellicht vanwege storm of een brand? Ervaart u lekkages in het dak? Scheurtjes in het dak kunnen door de jaren heen door slijtage ontstaan. Schakel dan snel BOUWAF Aannemer Rotterdam in. Bij BOUWAF weten onze dakdekkers wel raad met uw dak en wordt het probleem vakkundig verholpen. Ook kunnen wij controleren wat de status is van de isolatie in het dak en mits nodig deze repareren.

Dakopbouw vergunningen

Bij een aanbouw, uitbouw, dakopbouw en dakkapel dient u aan de eisen van de “bouwwet- en regelgeving” te voldoen. Onderstaand een opsomming:

  • Aanbouw: Bij aanbouwen met een diepte minder dan 4 meter is geen vergunning nodig. Wordt de aanbouw dieper dan 4 meter dan kunnen wij zowel de vergunning als de tekening verzorgen. Let op: als de woning in stadsgezicht staat, een monument is, is voor alle gevallen een vergunning vereist.
  • Dakopbouw: Voor een dakopbouw moet er altijd een vergunning aangevraagd worden.
  • Dakkapellen: Geen vergunning is nodig voor dakkapellen die kleiner zijn dan een halve meter. Dit geldt voor wanneer de woning niet in het stadsgezicht staat en wanneer er geen bestemmingsplan is. Wordt de dakkapel groter dan een halve meter? Dan kunnen wij zowel de vergunning als de tekening verzorgen.

Tip: Kijk voor meer informatie op de website van uw gemeente of op de website van de Rijksoverheid.

Woninguitbouw Rotterdam

Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer verkoopwaarde, meer leefruimte en meer woongemak. Met een dakkapel creëren onze dakdekkers meer lichtinval voor u en wordt de ruimte optisch aanzienlijk vergroot. Met een dakopbouw kunt u uw aantal slaapkamers vergroten, of bijvoorbeeld een luxe ouderverdieping realiseren waar de slaapkamer, badkamer en suite en inloopkast geïntegreerd zijn door een mooie aanbouw. Een mooi dakterras op je woning is zeker in de stad met minder tuin- en buitenruimte een verademing en is een verlenging van de beleving van uw huis.

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!