Op zoek naar een Bouwbedrijf in Rotterdam?

BOUWAF is een jong dynamisch bouwbedrijf Rotterdam dat is uitgegroeid tot een vooraanstaande onderneming. En inmiddels behoort tot één van de gerenommeerde aannemers en bouwbedrijven in Rotterdam en omgeving.

Turn key regio Rotterdam

Een specialist in de bouw gezocht of bent u op zoek voor een andere opdracht naar een bouwbedrijf in de regio van Rotterdam? BOUWAF aannemer Rotterdam is een van de meest gespecialiseerde bouwbedrijven in Rotterdam in het creëren van appartementen, luxe woonhuizen en lofts. BOUWAF aannemer zorgt ervoor dat uw woning sleutelklaar, ook wel turnkey genoemd, afgeleverd word. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel, dus worden we graag gezien als een flexibel en meedenkend bouwbedrijf.

Zakelijke en particuliere aannemer

Uw bouwproject is bij BOUWAF aannemer van A tot Z in goede handen. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt. Want mooi wonen is van iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bouwen in Rotterdam en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag uw wensen aan om vervolgens te bekijken of we hier een concrete oplossing voor kunnen vinden. We zijn een bouwbedrijf dat graag “out of the box” in oplossingen en mogelijkheden denkt. BOUWAF is ook graag uw bouwbedrijf in Rotterdam!