Nieuwe beglazing in uw woning, aanbouw of uitbouw?

Denkt u na over nieuwe beglazing? Dan zit u goed bij BOUWAF aannemer, uw aannemer in Rotterdam! Vaak denkt men dat nieuw glas plaatsen een simpele keuze is. Uiteraard hoeft het ook geen moeilijke keuze te zijn maar wel een goed overwogen keuze. Er zijn namelijk verschillende soorten glas die u u kunt kiezen. Beglazing is is net als verf bepalend voor de sfeer van uw huis, zowel binnen als buiten. Voor iedere toepassing is namelijk wel een specifieke glassoort verkrijgbaar. Belangrijker is nog de functionaliteiten die u wilt verkrijgen. Wilt u juist functioneel glas, zoals brandvertragend glas of dubbelglas? Of decoratief, als figuurglas, glas-in-lood etc. Ook zijn er verschillende soorten tinten raam te verkrijgen. Er is dus heel veel mogelijk! Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste soort beglazing.

Zoals gezegd, voor iedere toepassing hebben wij de expertise en glassoort in huis. Isolerende beglazing, dubbele beglazing, slagvaste beglazing, warmtewerende beglazing, decoratieve beglazing, hardglazen deuren, figuurglas etc. Zoekt u naar extra wooncomfort en een forse besparing op uw energiekosten? Dan is Dubbel glas HR++ of isolatieglas helemaal iets voor u. Een goede tip hierbij is: veel gemeenten geven subsidie voor dubbelglas. Wij raden altijd aan dit te checken bij uw gemeente aangezien dit een snelle besparing is.

Beglazing nodig in Rotterdam?

Wellicht twijfelt u ook nog bij nieuwbouw of bij uw aanbouw op welke plek het raam of de deur te plaatsen. Glas bepaalt voor een groot gedeelte de licht inval en hoe u de woning ervaart en gebruikt. Daarmee speelt glas een grote rol om uw inrichting perfect af te maken. Tal van mogelijkheden van plaatsing, bijvoorbeeld ook in uw daken. Dakramen of een lichtstraat kan veel licht bieden en het woongenot optimaliseren in donkere ruimtes. Wij adviseren u graag middels een 3D-design tekening van de mogelijkheden. Zo krijgt u een visueel beeld van de plaatsingsmogelijkheden van het glas.

Beglazing advies op locatie

BOUWAF aannemer en bouwbedrijf kan het glas niet alleen voor u leveren en plaatsen, wij voorzien u op voorhand van gedegen advies. Op locatie kijken we met u naar de mogelijkheden. Een gespecialiseerde timmerman neemt de exacte maten met u op. En we vertalen uw wensen in een 3D design zodat u ons advies visueel te zien krijgt. Wilt u houten kozijnen op maat hebben? Wij meten voor u de juiste maten op en maken op maat gemaakte houten kozijnen.

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!

dakopbouw uitbouw rotterdam middellanddakopbouw Rotterdam Middellanddakopbouw  Beglazing dakkoepelBeglazing Rotterdam