GRATIS OFFERTE BEKIJK ONZE PROJECTEN

Uw badkamer verbouwen?

Wilt u uw badkamer verbouwen? Een goede zet! Tegenwoordig hechten mensen steeds meer waarde aan een mooi afgewerkte badkamer. Dit kan zijn in een oude Romeinse stijl, een moderne stijl of bijvoorbeeld een afgewerkte badkamer van steigerhout, het is allemaal mogelijk met uw aannemersbedrijf in Rotterdam: BOUWAF aannemer. Een nieuwe badkamer geeft heel veel plezier weten wij uit ervaring. Een prachtig nieuw bad, een mooie wastafel of een nieuwe moderne douche? Hoe dan ook, u zult blij zijn met het prachtige eindresultaat. Wilt u uw woning verkopen? Dan heeft u een hogere kans op verkoop met een nieuwe badkamer. Dit verhoogt tevens de waarde van uw huis!

Badkamer verbouwen Rotterdam

BOUWAF is uw badkamerspecialist in Rotterdam. Denkt u ook aan het verbouwen of renovatie van de badkamer? Neem dan contact met ons op! Het is zaak om vanaf de start de verbouwing goed aan te pakken.

We maken samen een plan van aanpak met een dito strakke planning. Het plan van aanpak bestaat uit:

  • Planning van aan- en afvoer (leidingwerk)
  • De keuze voor vloerverwarming of klimaatbeheersing
  • Wilt u daglicht door een raam te plaatsen
  • Is de afzuiging in orde?
  • Welk sanitair en tegelwerk past bij uw stijl?

Uw wensen realiseren wij altijd binnen budget, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Met BOUWAF aannemer, de badkamerspecialist uit Rotterdam aan uw zijde, kunt u al snel gaan genieten van uw nieuwe mooie badkamer!

Badkamer laten verbouwen

Vloertegels tegen de muren, smalle voegen, inbouw spotjes in het plafond, gestucte opbergvakken in de doucheruimte en grote spiegels. Mooi! Tijdens de bezichtiging van uw woning nemen we de wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer verbouwen samen door. Denk ook aan Beton-Ciré voor uw badkamer!

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie. U kunt hieronder ook ons contactformulier invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard kunt u ons ook mailen (info@bouwaf.nl) met uw overige vragen!

CONTACT ONS!

luxe-trendy-badkamer-verbouwing

detail-tegels-badkamer-verbouwen

vrijstaand-bad-turn-key-badkamer-verbouwen