KRIJG EEN OFFERTE BEKIJK ONZE PROJECTEN

Zoekt u een aannemer in regio Rotterdam?

BOUWAF Aannemersbedrijf in Rotterdam is gespecialiseerd in het creëren van luxe horeca, retail, woonhuizen, appartementen & lofts.

BOUWAF aannemer is dé partner aan uw zijde voor volledige renovatie, sleutelklaar verbouwen en turn key opleveren van woningen. Kortom, direct te betrekken en hoogwaardig gerenoveerde woningen. Alle luxe, woongenot en bouweisen anno nu met gecombineerd waar het kan de fraaie bouwstijl van vroeger. Geen volledige verbouwing maar bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of een dakterras bouwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw bouwproject is bij BOUWAF aannemer van A tot Z in goede handen. BOUWAF aannemer Rotterdam levert maatwerk en geen meerwerk. Wij zijn een eerlijke aannemer en transparant over de geschatte kosten die gemaakt gaan worden zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Daarmee weet u direct bij de begroting waar u aan toe bent en kunt u zelf de beslissingen in het beginstadium op een juiste manier maken. Wij denken met u mee voor het beste kwalitatieve eindresultaat. Kort samen gevat heeft u aan ons een flexibele en meedenkende bouwer aan uw zijde in de huizenmarkt van vandaag!

Dit doen wij voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt want mooi wonen is van iedereen.

Wij kunnen u helpen met zaken als: een aanbouw/uitbouw, dakopbouw/dakterras, badkamers, keukens, loodgieterswerk, stukadoors, timmerwerk, beglazing, schilderwerk en vloeren.

 

 

badkamer verbouwen

Badkamers

We maken samen een plan van aanpak met een dito strakke planning. We kijken naar de aan- en afvoer, leidingwerk, dienen muren en/of leidingen verplaatst te worden? Wilt u vloerverwarming en/of klimaatbeheersing? Kunnen we daglicht inbrengen en/of raam plaatsen? Is de afzuiging in orde?

Lees meer

dakterras uitzicht city line Rotterdam

Dakopbouw | Dakterras

Maak gebruik van de potentie van uw woning. Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer waarde, meer leefruimte en meer woongemak.
 BOUWAF aannemersbedrijf verzorgt voor u uw aanbouw en uitbouwwerkzaamheden voor uw dakopbouw of dakterras. Ook verzorgen wij de dakbedekking.

Lees meer

stucwerk turn key woningen

Stucadoor

BOUWAF stucadoorsafdeling Rotterdam maakt met mooi strak stucwerk het verschil. Goed stucwerk is een kwaliteitsproduct, vochtregulerend en brandvertragend.

Lees meer

keuken turn key woning

Keukens

KRIJG EEN OFFERTE BEKIJK ONZE PROJECTEN Keuken verbouwen? Ook voor de verbouwing van uw keuken kunt u terecht bij BOUWAF. Wij hebben ruime ervaring in het maken en plaatsen van keukens. Dat brengt voor u verschillende voordelen met zich mee. U kunt zelf uw keuken aanschaffen en wij plaatsen deze. Of wij kunnen voor u …

Lees meer

Aanbouw Rotterdam

Aanbouw | Uitbouw

Een aanbouw of uitbouw kan de oplossing zijn als uw woonkamer of keuken te klein is en u niet wilt verhuizen. Maak gebruik van de potentie van uw woning!

Lees meer

trap timmerwerk

Timmerwerk

Wij verrichten op uw locatie en in onze werkplaats verschillende soorten timmerwerken, van kleine klus tot grote verbouwing. Service en kwaliteit.

Lees meer