Aanbouw / uitbouw voor uw woning in Rotterdam?

Denkt u er over na om een uitbouw of aanbouw te plaatsen? BOUWAF aannemer is dé aannemer die uw aanbouw in Rotterdam geheel verzorgd. Een aanbouw of uitbouw kan de oplossing zijn als uw woonkamer of keuken te klein is en u niet wilt verhuizen. Maak gebruik van de potentie van uw woning.
Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer waarde, meer leefruimte en meer woongemak.
 BOUWAF aannemersbedrijf verzorgt voor u uw aanbouw en uitbouwwerkzaamheden aan uw balkon, betonwerk, dakkapel, dakterras, heiwerk, prieel, serre, schuur en tuinhuis. Ook verzorgen wij de dakbedekking, denk hierbij aan bitumen, isolatie, het vervangen van dakpannen en het zink- en loodwerk.

Hoe wij te werk gaan bij het plaatsen van een uitbouw

Een standaard aanbouw/uitbouw plaatsen wij, na startdatum, gemiddeld binnen drie weken. Een uitbouw wordt door ons uitgevoerd door een gemetselde spouwmuur. Kozijnen en ramen plaatsen wij in hardhout of kunsstof, voorzien van dubbelglas. De uitbouw wordt vakkundig voorzien van elektra-, gas- en watervoorzieningen (volgens de NEN vormen). Voor de ramen plaatsen wij in de meeste gevallen HR++ glas. Dit isolerend dubbelglas isoleert het best. Het is duurder in de aanschaf, maar u bespaart extra energie, waardoor u deze investering snel terugverdiend.
Voor de isolering zijn er minimale eisen waaraan de isolatie moet voldoen. U kunt kiezen voor hogere isolatiewaarde voor bijvoorbeeld vloeren, ramen en dak. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe meer energie u bespaart. Een aanbouw kan gemaakt worden met een plat dak of een puntdak. Dit is afhankelijk van de manier waarop uw huis gebouwd is en waar u uw aanbouw wilt hebben.

Bouwvergunning

De begrippen aanbouw of uitbouw worden veel door elkaar gebruikt. Voor de wet is een aanbouw of een uitbouw hetzelfde. Een uitbouw met een diepte tot 2,50 m is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,50 m heeft u een (lichte) bouwvergunning nodig. Heeft u interesse in een uitbouw, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en geven u vakkundig advies over uw aanbouw in Rotterdam.

BEL 010-8188041

voor een bezoek en direct advies op locatie.

CONTACT ONS!

Aanbouw Rotterdam Aanbouw met dakramen Rotterdam Aanbouw in Rotterdam